O piekarni

Jesteśmy firmą rodzinną. Kontynuujemy tradycję rodzinną zapoczątkowaną przez naszych pradziadków na początku ubiegłego wieku w Wielkopolsce. W 1989 roku rozpoczęliśmy produkcję pieczywa w niewielkiej piekarni w Żarach, a w 2002 roku otworzyliśmy w Zielonej Górze zakład piekarniczo – cukierniczy i od tego momentu rozwijamy swoją działalność w tym mieście.

Jakość i smak

Nasze wyroby tworzymy z pasją, dzięki czemu są one najwyższej jakości, a ich smak uwiedzie każdego.

Piękno

Przywiązujemy dużą wagę do wyglądu naszych wyrobów co sprawia, że są ozdobą na każdym stole.

Profesjonalizm

Nasza profesjonalna obsługa zawsze służy radą jaki produkt będzie najodpowiedniejszy dla Państwa.

BEZPIECZEŃSTWO PRODUKCJI

Nasze wyroby produkowane są z najwyższej jakości produktów dostępnych na naszym rynku. Używamy tylko i wyłącznie pasteryzowanej śmietany od renomowanych producentów oraz gotowej, pasteryzowanej masy jajowej w celu zminimalizowania występowania wszelkich zagrożeń mikrobiologicznych mogących pojawić się w toku produkcji wyrobów cukierniczych.

Posiadamy wdrożony system HACCP. Nasi pracownicy przechodzą regularne szkolenia dotyczące bezpieczeństwa i higieny produkcji. Pracujemy na nowoczesnych i zawsze sprawnych urządzeniach co w zdecydowanym stopniu poprawia jakość naszej pracy